Bob Dylan napisao stihove svom velikom fanu, Post Maloneu

0
Reklama

Nije tajna da je Post Malone veliki obožavatelj Bob Dylana, a producent Michael Cash otkrio da postoji nedovršena pesma Post Malonea na kojoj on peva tekst koji je napisao Dylan. Naime, u intervjuu je za Rolling stone magazin izjavio je kako je želeo, po uzoru na „Lost On The River: The New Basement Tapes“, napraviti album na kojem će sarađivati reperi.

Kako je pojasnio u nastavku, rečeno mu je da Bob već ima nešto na umu što želi iskoristiti za ovu priliku. Već u novembru 2020. Cash je dobio stihove za pesmu „Be Not Deceived“, a isti su govorili o nevinosti i vođenju dece bez skrbi ili roditelja. Malone je bio oduševljen stihovima koje je Dylan poslao, a već je u ožujku 2021. stigao u studio Michaela Casha kako bi snimio pesmu. Cash je ispričao kako je njihov susret bio zanimljiv, a da je Malone doista verovao kako će Dylan prisustvovati snimanju.

Cash je izjavio da je deo pesme već snimljen, no ona još uvek nije dovršena: „Napravili smo neke šablone, unio sam boje u pesmu, ali ona definitivno još nije gotova. Treba još slojeva. Nije to kompletno muzičko delo ali je definitivno pesma. Ima početak, sredinu i kraj. Ima svoj bridge, ima refren. Samo je treba dovršiti“. Cash nije otkrio zašto Post Malone nikad nije završio snimanje pesme.

Post Malone nekoliko je puta dao do znanja koliko mu se sviđa muzika Boba Dylana, a osim toga, reper na levom bicepsu ima tetovažu svog najdražeg pevača. U jednom je intervjuu 2017. izjavio: „Ako tražite stihove, ako tražite nešto za plakati, ako tražite nešto zbog čega ćete razmišljati o životu, nemojte slušati hip hop. Kad god plačem, kad god želim sesti i dobro se isplakati, slušam Boba Dylana“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here