Bob Dilan zabranio mobilne telefone na svojim koncertima

0
epa02787496 American folk-rock legend Bob Dylan, who turned 70 recently, performs on stage in Tel Aviv, Israel, 20 June 2011 in his single performance in Israel. EPA/ABIR SULTAN
Reklama

Bob Dilan (81) je ovu odluku doneo nakon što je objavio datume nastupa u Velikoj Britaniji, gde će zasvirati prvi put u poslednjih peta godina.

Britanski deo njegove turneje održaće se između 19. i 31. oktobra, a u tom periodu će održati četiri nastupa u londonskom Paladijumu.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u 10 ujutro u petak 15. jula, ali svi obožavatelji koji jedva čekaju da ga vide uživo to neće moći da dokumentuju fotografijama, jer će to biti događaj bez mobilnih telefona.

Posetioci će mobilne telefone zaključati u posebne torbice

Od publike će se tražiti da svoje telefone zaključaju u torbice posebno dizajnirane za zaključavanje mobilnih telefona za vreme trajanja nastupa, pišu britanski mediji.

Podsetimo, muzičar će nastupiti u Kardifu, Halu i Notingemu, a turneju će završiti sa dva nastupa u Glazgovu.

Poslednji put Dilan je na turneji po Velikoj Britaniji bio u aprilu i maju 2017. godine. Na muzičkoj sceni je od šezdesetih i do danas je prodao više od 125 miliona ploča širom sveta. Dobitnik je Oskara za najbolju originalnu pesmu 2001. za pesmu „Things Have Changed“ koju je napisao za film „Wonder Boys“.

Prvi je tekstopisac koji je 2016. godine dobio Nobelovu nagradu za književnost.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here