Blink-182 se vratili u velikom stilu s albumom “One More Time…”

0
Reklama

Blink-182 danas su objavili novi studijski album, “One More Time…”. bend se albumom ponovno vraća na stare staze – ovo je njihov prvi studijski album nakon povratka gitarista Toma DeLongea u bend. Iza “One More Time…” tako ponovno stoji kolektiv, koji je u zlatne dane, izdao pop punk klasike poput “Enema of the State” i “Take Off Your Pants and Jacket”.

Album je bio najavljen sa šest singlova, od kojih je prvi bio “EDGING”, koji je izašao još prošlog oktobra. U sklopu izdavanje albuma, bend je pokrenuo i svetsku turneju, kojom je pre tačno mesec dana došao u Beč.

Bend, poznat po nastupima, podrigivanjima i infantilnim šalama je na albumu “One More Time…” ipak osetio dah starenja. U spotu za naslovnu pesmu “ONE MORE TIME”, bend nastupa u ulogama samih sebe u spotovima za “First Date”, “What’s My Age Again?”, “Feeling This” i drugih.

Jedna od naslovnica albuma Blink-182 “One More Time…”, promo (blink182.com)

U albumu se šarmantno izmenjuju motivi pop punka s blagim “memento mori” motivima. Tako u kontrastu nostalgične “ONE MORE TIME” javlja i očit “FUCK FACE” i “ANTHEM PART 3”, koji nastavlja s izdavanjem serijala pesama Anthem. Prvi “Anthem” izdat je još 1999. godine na albumu “Enema of the State”, drugi dve godine nakon toga, a treći više od dvadeset godina nakon originala.

DeLongea je osam godina menjao Matt Skiba, inače poznat kao frontmen Alkaline Tria. Nakon što je basistu Marku Hoppusu pretprošle godine dijagnostikovan limf, počele su priče o pomirenju između članova benda.

Novi Blink-182 možete preslušati u nastavku.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here