Bivši pevač grupe „Smash Mouth“ u teškom stanju: Porodica se oprašta od pevača

0
Reklama

Bivši pevač grupe „Smash Mouth“, Stiv Harvel (56) nalazi se na hospicijskom lečenju kod kuće, potvrdio je njegov predstavnik za medije, za CBS News 3. septembra.

O umetniku brine njegova verenica, kaže predstavnik Robert Hejz.

Moj jedini dodatni komentar je da se nadamo da će ljudi poštovati Stiva i privatnost njegove porodice tokom ovog teškog vremena“, rekao je Hejs za CBS News. Harvelu je ranije dijagnostikovana kardiomiopatija, oblik srčane bolesti, a priča se da je sada u veoma teškom stanju te da se njegova porodica oprašta od njega.

Menadžer je rekao da se pretpostavlja da je frontmenu „Smash Mouth“ ostalo nedelju dana života. Inače, Harvel je dugi niz godina konzumirao alkohol, i sada se navodi da se on nalazi se u poslednjem stadijumu otkazivanja jetre, zbog čega je nedavno i bio na bolničkom lečenju.

Ova vest pristiže skoro dve godine nakon zabrinjavajućeg incidenta kada se Stiv pojavio dezorijentisan u nastupu uživo, nerazgovetno je pričao i vikao na publiku. Bilo je to veoma zabrinjavajuće, a on je nedugo nakon toga rekao da odlazi u penziju.

U to vreme izvori bliski Stivu rekli su da se on bori sa nizom zdravstvenih problema, uključujući kardiomiopatiju, bolest srčanog mišića, zatajenje srca i Vernikeovu encefalopatiju koja je akutni sindrom koji niz drugih smetnji. Spomenuto je tada i da je zavistan od narkotika, piše TMZ.

Podsećanja radi, grupa „Smash Mouth“ je osnovana 1994. Harvel je sa bendom bio do 2021, kada se povukao. Zek Gud je postao frontmen benda prošle godine, prema oficijalnom sajtu benda, koji, inače, još nije javno komentarisao Harvelovo stanje.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here