Bivša supruga Noela Galagera angažovala advokata princa Harija

0
Reklama

Supruga muzičara Noela Galagera Sara Makdonald navodno je angažovala advokata princa Harija i Megan Markl za svoju brakorazvodnu parnicu od zvezde ebnda Oasis.

Pevač (55) bio je sa Sarom (51) 22 godine u braku, a par ima dvoje dece tinejdžera: Donovana (15) i 12-godišnjeg Sonija.

Portparol bivšeg para potvrdio je vest o razvodu u izjavi za Mejl onlajn.

Noel i Sara će zajedno nastaviti da brinu o svojoj deci koja su im i dalje prioritet. Noel i Sara traže od medija da u ovom trenutku poštuju njihovu privatnost i privatnost njihove porodice“, navodi se u saopštenju.

Izvor blizak paru rekao je za Sun da je „velika šteta“ što je došlo do toga, ali oni pokušavaju da ostanu „civilizovani“ za svoje sinove.

Sada, takođe prema The Sun, Sara je angažovala Dženi Afiju koja radi za Šilings, londonsku advokatsku firmu specijalizovanu za „upravljanje reputacijom“.

Veruje se da će Dženi biti pri ruci da vodi Saru kroz pravni postupak, nakon 18 meseci pokušaja, ali neuspešnih, da popravi situaciju u njihovom braku.

Prijatelj je tom izdanju rekao da je Sara ta koja je ‘odstupila’ iz veze i da sada želi da ‘upravlja svojim javnim imidžom’.

„Noel se poslednjih godina zaista mislio da je rok zvezda u vezi, ali Sara je ta koja ima više rokenrol stila života. Uvek se spekuliše da je slavni čovek doneo neku odluku, ali to nije slučaj“, kaže izvor, te dodaje:

U poslednje vreme ona je bila ta koja je želela da ostane na žurki kada on nije, i češće se družila odvojeno – i zbližila se sa nekim novim ljudima. Na kraju, ona je bila ta koja se povukla iz braka, ali su održali veoma prijateljski odnos – fokusirani su na svoju decu i stvari idu dobro.“

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here