Bivša članica benda Frajle objavila prvi solo singl

0
Reklama

Ona je pravnica koju nepravda može izbaciti iz takta, ali je zato gitara i druženje sa prijateljima nosi kroz život. Ona piše pesme, svira i peva. Na pitanje bi li bila dur ili mol, bez razmišljanja odgovara dur. Ona je Marija, a „Požuri, požuri“ njen je prvi singl. Ona je lice i glas koje dobro poznajete.
Radost stvaranja i muzičke saradnje Marijino su pogonsko gorivo. Neke od najpoznatijih pesama The Frajli autorski potpisuje upravo Marija, ili Makica, kako ju prijatelji zovu. Za svoje pesme dobila je brojne nagrade, osvajala festivalsku publiku i zauzimala prva mesta na top listama, a albumi na kojima je i njen autorski pečat ubrajani su među najbolje u regionu.

Marija sada gradi solo karijeru, a neretko se zaljubi u svoje pesme pa poželi da ih čuva samo za sebe Nenja nova kompozicija, za koju tekst potpisuje Alka Vuica, bila je vredna čuvanja. Kao što je bio vredan i odlazak sve do Venecije gdje je snimljen spot u režiji Sandre Mihaljević – Marija na ulicama i mostovima „Nevjeste mora“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here