„Bitlsi ponovo pišu istoriju“: „Nova“ pesma obara rekorde VIDEO

0
Reklama

Numera „Now And Then“ je prvobitno snimljena kao demo, a prvi put ju je napisao i otpevao Džon Lenon 1978. godine. Kasnije su ga dovršili Pol Makartni i Ringo Star uz pomoć veštačke inteligencije

Legendarna grupa „The Beatles“ objavila je u četvrtak novu pesmu ‘Now And Then’. Ovo je i njihova poslednja pesma. Na radost svih fanova, u pesmi se mogao čuti glas preminulog Džona Lenona, uz pomoć veštačke inteligencije.

Pesma je za samo jedan dan prikupila 5,6 miliona pregleda, preko 30.000 komentara, a video je lajkovalo više od 280 hiljada ljudi. U komentarima su navedeni samo pozitivni komentari i reakcije.

„Čuti Lenonov glas sada, tako glasno i jasno je vrhunac muzike ove godine“, glasio je jedan komentar.

Čuo sam ovu pesmu danas dok sam vozio. Stavio sam ruku na srce i suze su mi se kotrljale niz obraze kada sam shvatio da ponovo slušam Bitlse i da je ovo njihova nova i poslednja pesma. Bio je to tako magičan trenutak. Pesma je lepa. Hvala svima koji su uključeni u ovaj specijalni projekat koji mi mnogo znači“, napisao je jedan fan.

Bitlsi ponovo stvaraju istoriju“, napisali su.

Glas Džona Lenona u pesmi nastao je uz pomoć veštačke inteligencije, koja je izvukla njegove stare snimke i tako omogućila da bend ponovo bude kompletan.

Ovo je najverovatnije poslednja pesma Bitlsa i poslušajte je u nastavku, to je pravi snimak Bitlsa“, rekao je Pol Makartni (81) u kratkom videu u kojem je govorio o nastanku pesme. Novi singl je objavljen kao dvostruka A-strana uz pratnju debitantskog singla grupe „Love Me Do“. „Now And Then“ je prvobitno snimljen kao demo, a prvi put ju je napisao i otpevao Lenon 1978. godine. Kasnije su ga uz pomoć veštačke inteligencije dovršili Pol Makartni i Ringo Star.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here