Berza ploča 19.septembra u Kuglašu 

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Treća Berza gramofonskih ploča biće održana u nedelju 19.septembra u beogradskom klubu Kuglaš od 10 do 15 sati.

Klub Kuglaš poznat je po odličnim bluz i rokenrol svirkama u poslednje dve decenije, ali i u novije vreme po mnogim alternativnim muzičkim dešavanjima.

Na zahtev mnogih kolekcionara gramofonskih ploča, originalnih kompakt  diskova i drugih audio nosača zvuka kao što su kasete, odlučili smo da im izađemo u susret i ugostimo ih u prijatnom ambijentu i omogućimo im da odaberu ploče iz prve ruke i obogate i upotpune svoje kolekcije“ kažu organizatori i dodaju da je ponuda je velika i da su tu izlagači iz cele Srbije: „Sva izlagačka mesta su popunjena!

Posetioci, za koje je ulaz kao i uvek besplatan, na ovu Berzu mogu poneti neke svoje ploče i ponuditi drugim sakupljačima ili nešto čak i razmeniti, što je oduvek bila draž na ovakvim skupovima ljubitelja dobrog zvuka.

Biće dosta rariteta koje uglavnom nećete videti u prodavnicama, a i sami znamo kako je ova novonastala covid situacija poprilično usporila naručivanje iz inostranstva i da sve mnogo više košta. Pruža vam se šansa da po povoljnijim cenama kupite ploče vaših ljubimaca“ kažu organizatori događaja. 

Berza ploča u nedelju, 19.septembra u Kuglašu biće poslednja ovog leta. Što se tiče jeseni i zime, organizatori kažu da će pratiti zdravstvenu situaciju i preporuke, te će se berza organizovati u odnosu na to.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/581025349753475

Kuglaš:

https://www.facebook.com/kuglasbg

https://www.instagram.com/kuglasbg/

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket