BEOGRADSKI JAZZ FESTIVAL

0
Reklama

Džez se nezaustavljivo širi i ozbiljno svira svuda po ovoj sve umreženijoj planeti, o čemu svedoči i naš ovogodišnji program. Zato vas pozivamo da otvorenih ušiju tokom trajanja 34. Beogradskog džez festivala proputujete sa nama ceo svet, koji odjednom punim srcem svira istu zajedničku melodiju.

Pojedinačne ulaznice, kao i kompleti ulaznica za ceo glavni program i dvodnevni program u Kombank dvorani su u prodaji na blagajnama Doma omladine i Kombank dvorane, kao i preko EVENTIM mreže.

Osnivač i pokrovitelj Beogradskog džez festivala je Grad Beograd, koji je 2007. godine uvrstio BDŽF u manifestacije od posebnog značaja. Organizator festivala je Dom omladine Beograda.

Beogradski džez festival je od 2015. godine, po pozivu, član Evropske džez mreže (Europe Jazz Network).

Pokrovitelji 34. BDŽF: Grad Beograd – Gradska uprava – Sekretarijat za kulturu,Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Prijatelji 34. BDŽF: Erste Banka, Staropramen, Hotel Hilton, Air Serbia, SOKOJ,Schweppes, Kafeterija.

34. BDŽF podržali: Ambasada SAD, Ambasada Južne Koreje, Ambasada Kanade,Ambasada Portugala i Institut Kamoeš, Ambasada Španije i Institut Servantes,Gete Institut, Italijanski institut za kulturu, Ambasada Izraela, Ambasada Brazila,Ambasada Norveške, Austrijski kulturni forum, Collegium Hungaricum Beograd,Ambasada Australije, SMŠ “Stanković”, FMU, Turistička organizacija Beograda,Turistička organizacija Srbije, Hotel Park, Hotel Crown Plaza, Alma Quattro.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here