Beogradska jazz grupa „Bosque Sound Community“ 3. novembra predstavlja novi album !

0
Reklama

Beogradska jazz grupa „Bosque Sound Community“ će u sredu 3. novembra održati koncert u prostoru kluba „KC Grad“ i tom prilikom pored muzike sa prethodna 2 albuma predstaviti i materijal sa albuma koji uskoro izlazi. Neposredno pred pandemiju, bend je objavio svoj drugi autorski album za izdavačku kuću „Metropolis Records“  i tek ove 2021. godine je imao priliku da ga promoviše širom zemlje na raznim jazz festivalima, ali je ovo prva prilika da se predstavi beogradskoj publici. 

Tokom pandemije, izdavačke kuće „Mascom Records“ iz Beograda i „The state 51 conspiracy“ iz Velike Britanije su osnovale fond „stay creative“ koji je bendu dodelio sredstva za snimanje novog materijala. Finansiranju se pridružio i „Sokoj“ tako da je bend snimio album „Shambhala-fantastic jazz suite“ gde je pored osnovnog sastava kombinovao i razne simfonijske instrumente. Izdanje se očekuje do kraja godine u izdanju „The state 51 conspiracy“ kuće, tako da će bend premijerno predstaviti deo novog materijala na koncertu u KC Gradu.

Članovi benda su  Miloš Bosnić (bend lider, basista i kompozitor), Dušan Petrović (saksofonista), Stevan Milijanović (klavijaturista), Aleksa Milijanović (bubnjar) i Aleksandar Radulović (perkusionista). 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here