Beogradska jazz grupa “Bosque Sound Community” 3. novembra predstavlja novi album !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Beogradska jazz grupa “Bosque Sound Community” će u sredu 3. novembra održati koncert u prostoru kluba “KC Grad” i tom prilikom pored muzike sa prethodna 2 albuma predstaviti i materijal sa albuma koji uskoro izlazi. Neposredno pred pandemiju, bend je objavio svoj drugi autorski album za izdavačku kuću “Metropolis Records”  i tek ove 2021. godine je imao priliku da ga promoviše širom zemlje na raznim jazz festivalima, ali je ovo prva prilika da se predstavi beogradskoj publici. 

Tokom pandemije, izdavačke kuće “Mascom Records” iz Beograda i “The state 51 conspiracy” iz Velike Britanije su osnovale fond “stay creative” koji je bendu dodelio sredstva za snimanje novog materijala. Finansiranju se pridružio i “Sokoj” tako da je bend snimio album “Shambhala-fantastic jazz suite” gde je pored osnovnog sastava kombinovao i razne simfonijske instrumente. Izdanje se očekuje do kraja godine u izdanju “The state 51 conspiracy” kuće, tako da će bend premijerno predstaviti deo novog materijala na koncertu u KC Gradu.

Članovi benda su  Miloš Bosnić (bend lider, basista i kompozitor), Dušan Petrović (saksofonista), Stevan Milijanović (klavijaturista), Aleksa Milijanović (bubnjar) i Aleksandar Radulović (perkusionista). 

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket