Bend Rulja Inc. objavio fizičko CD izdanje svog debi albuma „Ništa skriveno“

0
Reklama

Lazarevački bend Rulja Inc. objavio je nedavno fizičko CD izdanje svog debi albuma „Ništa skriveno“, za diskografsku kuću Multimedia Music.

Promocija izdanja „Ništa skriveno“ biće održana u četvrtak, 27. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će govoriti novinarka i voditeljka Radija 202 Olga Kepčija, producent albuma Milan Savić Dexter, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i članovi benda.

Album „Ništa skriveno“ na promociji će biti dostupan po promotivnoj ceni.

Rulja Inc. je rokenrol bend nastao u Lazarevcu 2018. godine i od samog početka bio je okrenut isključivo autorskom radu. Nastao je pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora (poput Partibrejkersa, Bjesova, Block Out-a, Braće Left) kao i uzora van granica naše zemlje (Queens Of The Stone Age, Guns N Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, Kyuss). Trenutnu postavu čine Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubanj).

Jedan od uživo najenergičnijih novih rok bendova privukao je, i nastupom, ali i svojim autorskim pesmama, veliku pažnju domaće publike.

Posle izlaska albuma „Ništa Skriveno“ na svim digitalnim platformama u decembru prethodne godine, a zatim i brojnih svirki po klubovima i festivalima širom Srbije, u prodaji je i fizičko CD izdanje debi albuma grupe Rulja Inc.

Album „Ništa skriveno“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1085240362195585

Rulja Inc.

https://www.instagram.com/rulja_inc_projekat_1906/

https://www.facebook.com/RuljaInc

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here