BEND NIČIM IZAZVAN 15. OKTOBRA PROSLAVLJA DECENIJU RADA U MTS DVORANI

NASTUP U MTS DVORANI- KRUNA NAŠIH 10 GODINA POSTOJANJA", PORUČUJU ČLANOVI BENDA

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend “Ničim izazvan” prvu deceniju rada obeležavaju  velikim beogradskim koncertom koji će biti održan 15. oktobra u mts Dvorani. Proslava jubileja je naime započela objavljivanjem EP-ja “Pokorimo noć” na kojem se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već pokazala pesma “Mesto za prve poljupce”.


Boris Bakalov, koji i potpisuje režiju sva četiri nova spota, u iščekivanju jesenjeg nastupa poručuje:

“Veoma uzbudljivih mesec dana je iza nas. U etar smo pustili četiri nova singla i četiri nova spota. Sve je brzo prošlo i prosto nam je žao što nemamo još koju spremnu u rukavu. Sledeće pesme će morati da sačekaju jesen i period pred nastup u mts Dvorani 15. oktobra koji će biti kruna proslavljanja naših deset godina postojanja. Njih ćemo pripremati u toku leta u pauzama između letnjih nastupa. Nastavljamo dalje, sa još jačim entuzijazmom i sa nadom da ova želja za stvaranjem muzike nikada neće prestati.”


Inače,  do svog velikog koncerta u mts Dvorani, bend će se, kako najavljuju,  tokom leta pripremati na koncertima širom regiona.


Podsetimo, Ničim izazvan su osnovani na relaciji Vrbas – Beograd od strane Borisa Bakalova i Bojana Gluvajića. Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih sastava na domaćoj i regionalnoj sceni. Glavne odlike stvaralaštva sastava su melodične pesme sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom sakrivenom iza banalnosti koja nas okružuje.

KARTE U PRETPRODAJI DO 10. JULA PO CENI OD 1600, 2100, 2600 DINARA

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Međunarodni Rockam Dorćol FESTIVAL 7. i 8. oktobra 2022 U DORĆOL PLATZU

Beograd, 29.09.2022 - Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim...
Reklama
musicpocket