Bend Mehanizam objavio je digitalno izdanje albuma „Sunce našeg neba“

0
Reklama

Mehanizam je bend  iz Užica nastao u maju 2019. godine. Stvaraju muziku koja svoje korene pronalazi u počecima težeg roka kroz prizmu ličnih ideja i različitih muzičkih uticaja. Članovi benda su Ignjat Milićević (vokal, kavijature), Miloš Milićević (gitara), Aleksandar Tomić (bas gitara) i Marko Radovanović (bubnjevi).

Album „Sunce našeg neba“ snimljen je 2020. godine u Novom Sadu. „Snimali smo u studiju Piknik kod Gos’n Bandara (Miroslava Majkića). Gost na albumu je Luka Jelisavčić (Pero Deformero, Brat, BES) koji je odsvirao perkusije za pesmu „Sećanja““ kaže bend i podseća da je put ka snimanju ovog izdanja bio propraćen dobrim svirkama i jakom energijom.

Mehanizam je učestvovao na Zaječarskoj Gitarijadi, zatim na Mobil Demo Festu na kojem su dobili nagradu za najboljeg gitaristu festivala, na Rokerijadi (nagrada za najboljeg basistu festivala), Bunt rok festivalu ali i Velikogradištanskoj gitarijadi na kojoj su odneli prvu nagradu.

Na albumu se nalazi devet pesama, a do sada su snimljena tri spota, i to za pesme „Praznina“, „Sećanja“ i „Zemlja ratova“.

Album „Sunce našeg neba“ dostupan je na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

SUNCE NAŠEG NEBA:

Mehanizam:

https://www.facebook.com/Mehanizam.official

https://www.instagram.com/mehanizam.official/

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com 

https://www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

https://www.youtube.com/user/YTMultiMediaMusic

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here