Bend koji postavlja standarde Artan Lili u Domu kulture 31. marta!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Artan Lili, bend koji postavlja standarde vrhunske zabave u klubovima, održaće koncerta u Domu kulture Novi Sad u četvrtak, 31. marta od 21 čas. Bojan Slačala i ekipa će nam tom prilikom predstaviti svoj novi singl Geler https://www.youtube.com/watch?v=UOgN-IZzSuQ

Artan Lili je nesumnjivo najčešće pominjani sastav u regionu u prethodnih par godina, kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Grupa postoji od 2013. godine, ali se tokom vremena postava ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Bojan Slačala – bas i vocal, Romana Slačala – vokal i daire, Marko Ajković – bubanj i Ivan Skopulovič – gitara.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1200 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3512-artan-lili-22

Artan Lili trenutno objavljuju singl-spotove sa 3. albuma u saradnji sa kolegama sa scene. Poslednji singl “Rokenrol posle rokenrola” je nastao u saradnji sa  Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe Partibrejkers.

“Bend Artan Lili definitivno postavlja standarde vrhunske zabave u klubovima. Uživo uvek daju svoj maksimum i publiku već godinama oduševljavaju svojim vrsnim scenskim umećem.”

Boris Dinić – muzički kritičar

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzički festival “Arsenal fest” od danas (30.06.) do 02.07. u Kragujevcu, glavne zvezde “Placebo” i “Thievery Corporation”

Očekuje se 40 000 posetilaca za 3 dana KRAGUJEVAC, 30. juna: Muzički rok festival “Arsenal fest” u 12....
Reklama
musicpocket