BELGRADE BEER FEST 2021: 60 bendova na dve festivalske bine !

0
Reklama

Najveći festival u Srbiji Belgrade Beer fest 2021 biće održan od 18. do 22. avgusta na Ušću. Tokom pet dana, Beer fest će ugostiti preko 60 bendova na dve festivalske bine, a prvi dan je rezervisan za legendarni sastav BIJELO DUGME.

Belgrade Beer Fest, jedan od najposećenijih festivala ne samo u Srbiji već u celoj jugoistočnoj Evopi, i ove godine će tradicionalno otvoriti svoje kapije za mnogobrojne posetioce u svom punom formatu.

Program festivala će svakog dana počinjati u 19:30 dok će ulaz na festivalpratiti i procedura prilagođena propisanim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Jedan od najvećih festivala u zemlji i regionu Belgrade Beer fest je tokom proteklih godina ugostio mnoga svetska, regionalna i srpska imena.
Britanski list “The Independent”  ga je svrstao među 20 svetskih atraktivnih događaja koje treba posetiti, a  svake godine ugosti preko pola miliona posetilaca.

Sa preko 800 održanih koncerata, 500 pivskih brendova i mnoštvom poznatih izvođača Belgrade Beer Fest jedan je od najposećenijih besplatnih muzičkih događaja. Tako će biti i ove godine.

Festivalska glavna bina ugostiće prvog dana festivala 18. avgusta sarajevski rock sastav Bijelo dugme. Poslednji put su svirali na tri rasprodata koncerta u Beogradskoj Areni krajem 2016. godine, kao i na besplatnom koncertu ispred Narodne skupštine, dan pre dočeka Nove 2017. godine.

 
 Od originalne postave na pozornici će pevati i svirati – Alen Islamović,Mladen Vojičić Tifa i osnivač benda Goran Bregović. 


Ovoga puta to će biti na najkvalitetnijem zvuku u ovom delu Evrope koji će produkcijski biti prilagođen veličini samog događaja.

Da ove godine neće izostati dobra atomosfera govori i podatak da Belgrade Beer fest i ovaj put sprema najveći i najlepši vatromet. Biće to svojevrtsan muzički vatromet koji su do sada, u čitavoj Evropi, imali prilike da vide samo stanovnici Francuske. Termin za ovaj spektakl rezervisan je za petak u ponoć.

Tokom svih ovih godina postojanja, posetiocima manifestacije predstavljeno je preko 500 različitih pivskih brendova, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

Taj broj konstantno raste pa se tako i ove godine može očekivati bogat asortiman piva. Ono na šta je Belgrade Beer Fest naročito ponosan jeste znatan broj predstavnika kraft pivarske industrije koji ovoj manifestaciji daju posebnu čar.

Ulaz na festival je kao i uvek – besplatan.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here