Bebek uskoro objavljuje autobiografiju: Morao sam dati neke odgovore

0
Reklama

Željko Bebek će održati solistički koncert u Sarajevu 13. avgusta, a on jedva čeka da izađe pred publiku u “Domu mladih”.

Svetlo dana uskoro će ugledati i Bebekova autobiografija. Nakon dugogodišnje karijere legendarni pevač odlučio je da najinteresantnije delove iz profesionalnog i privatnog života pretoči u knjigu.

Nakon 50 godina karijere i u osmoj deceniji života morao sam dati odgovore na neka pitanja koja su mi svih ovih godina ljudi postavljali. Probao sam i nadam se useio dati odgovore koja su mi kroz karijeru postavljali i novinari i publika. Naravno da postoji škrinjica u kojoj stoji osiguran minimum privatnosti i ne verujem da će biografija ičim jako uzdrmati bilo koga. Možda je ona jedna zgodna priča za čoveka kojeg javnost zapravo odavno poznaje. Istovremeno ona je i slikovnica koja kroz fotografije daje paralelnu priču. Drago mi je što su prepoznali u meni nekoga koji je svoj privatni život učinio javnim ne zaboravljajući nikoga koga sam kroz to sretao. Drago mi je što je veliki deo priče vezan za Sarajevo”, istakao je pjevač za Express.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here