Bajaga: “Nema svirki, ali radimo na albumu, da ne sedimo besposleni”

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Buč Kesidi večeras uživo na Instagramu

Bend Buč Kesidi večeras će se družiti sa obožavacima uživo na Instagramu a pored razgovora sa fanovima, izvešće nekoliko...

Steve Hackett u izolaciji izvodi pesme Genesisa

Gitarist popularne grupe Genesis, Steve Hackett, kao i celi svet nalazi se u izolaciji gde muzikom pokušava...

Aktuelna situacija sa izbijanjem pandemije virusa korona poremetila je koncertne planove mnogim muzičarima na ovim prostorima, među kojima su i Bajaga i Instruktori.

Momčilo Bajagić je, međutim, kako kaže, izuzetno aktivan u poslednje vreme dok pravi pauze sa nastupima.

Održana je nedavno u Sava centru beogradska premijera filma Hotel Beograd, najavljenog duetskom pesmom Darja sa Milošem Bikovićem, a aktuelan je i rad na još jednom filmu, pa mjuzikl, kao i spremanje novog, specifičnog albuma“, kaže muzičar.

Bajaga radi na filmu “Nije teško biti čovek” Dušana Kovačevića, na kojem ponovo sarađuje sa starim prijateljem.

Nadamo se da će premijera da bude na jesen. Završio sam pesme koje su se slikale u filmu, a ostaje mi da uradim instrumentalnu muziku. Mislim da će to biti dosta interesantan film, neobičan, jer je takav scenario. Odlični su glumci. Video sam delove filma koji se sad montiraju, ali za sada je još uvek rano da se priča o tome”, kaže roker.

I mjuzikl Pozorišta na Terazijama “Sa druge strane jastuka” reditelja Juga Radivojevića baziran je na Bajaginim pesmama.

Tridesetak numera je u izboru, ostaće ih na kraju više od 20 sigurno. Sve sam prepustio glumcima, reditelju i Saletu Sedlaru. On radi aranžmane za orkestar koji će sve vreme, kao i svi glumci, biti na sceni. Možda neke manje uloge dobiju i ljudi iz orkestra”, ističe Bajagić.

Pričati o koncertima, nažalost, ističe, sada je deplasirano, a posebno mu je žao što je otkazao koncert podrške Dušanu Kojiću Koji u Hali sportova.

Normalno, to je u skladu sa merama koje se preduzimaju. Iskoristiću ovo vreme, kad nema svirki, da malo poradim na albumu, da ne sedimo besposleni. Možda ćemo malo i u studiju nešto da radimo. Biće tu i pesama koje sam radio za druge, numera iz filmova, možda i nekih za koje snimci postoje na Jutjubu, ali ih nema na nosačima zvuka”, zaključuje Bajaga.

IzvorB92

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Beogradska grupa NBG objavila novi video spot za pesmu “Beži”

Nakon spotova za pesme „Nove godine“ i „Osuđen na bes“, kultna beogradska grupa NBG objavila je još jedan video sa albuma...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Novo u Shop-u

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!