AVGUST U KOMBANK DVORANI UZ PREGRŠT NOVIH FILMSKIH NASLOVA

NA REPERTOARU, ČUVENI SERIJAL O PATROLNIM ŠAPAMA SADA U SINHRONIZOVANOJ FILMSKOJ VERZIJI; „GLAVNI HEROJ“ SA RAJANOM REJNOLDSOM U GLAVNOJ ULOZI, ALI I NAUČNO-FANTASTIČNA „SEĆANJA“ SA NEPONOVLJIVIM HJU DŽEKMENOM. KRAJ AVGUSTA REZERVISAN ZA PREMIJERU DOMAĆEG FILMA- "NEČISTA KRV- GREH PREDAKA"

0
Reklama

Tokom avgusta u Kombank Dvorani, uz produženo radno vreme od 9 do 23h, ljubitelje sedme umetnosti u maksimalno rashlađenom prostoru bioskopa očekuju najnovija filmska ostvarenja za tinejdžere, parove, najstarije sugrađane i naravano mališane. Repertoar  će od 19. avgusta krasiti dugoočekivane SINHRONIZOVANE Patrolne šape za najmlađe- serijal koji je konačno postao FILM;  „Glavni Heroj“ sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi od 12. avgusta,  kao i naučno –fantastično putovanje sa Hju Džekmenom u „Sećanjima“, filma koji dolazi od multitalentovane rediteljke Lise Džoj ( Lisa Joy), koji u bioskop stiže 19. avgusta.

GLAVNI HEROJ

 Free Guy ili Glavni heroj je mešavina akcije, komedije i naučne fantastike u kojoj glavnu ulogu tumači Rajan Rejnolds.  Ovo je priča o usamljenom bankaru koji otkriva da je on u stvari sporedni igrač u video-igrici „Slobodni grad“.

PATROLNE ŠAPE
( GLASOVE POZJAMLJUJU MARIJA STOKIĆ, MILENA ŽIVANOVIĆ, BOJAN HLIŠĆ

PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji  je pred njima.
Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani  novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina

SEĆANJA

Fantastično filmsko putovanje sa Hju Džekmenom u „Sećanjima“, koje dolazi od multitalentovane rediteljke Lise Džoj ( Lisa Joy) je priča o  Niku Banisteru (Hju Džekman),koji kao  privatni istražitelj uma, kreće se primamljivim ali mračnim svetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim uspomenama.

Živeći na kraju potonule obale Majamija, život mu se zauvek menja kada preuzme novu klijentkinju Mej (Rebeka Ferguson). Jednostavno pitanje izgubljenog i pronađenog postaje opasna opsesija. Dok se Banister bori da pronađe istinu o Mejinom nestanku, otkriva neverovatnu zaveru i na kraju mora odgovoriti na pitanje: koliko daleko biste išli da zadržite one koje volite?

Bioskopsko platno Kombank Dvorane će naredne nedelje krasiti i ostavarenja kao što je animirana avantura za celu porodicu „ AINBO- DOBRI DUH AMAZONIJE“, akciona komedija sa Margot Robi „Odred otpisanih-nova misija“, ali i drugi deo čuvenog horor ostvarenja „Escape room 2: „Bez izlaza“, a 24. avgusta i velika premijera domaćeg filma NEČISTA KRV- greh predaka

REZERVACIJE KARATA ZA BIOSKOP NA LINKU ISPOD
Kombank Dvorana – Repertoar

U NASTAVKU POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I TREJLER ZA GLAVNOG HEROJA

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here