Automobil Sergeja Trifunovića demoliran u Mostaru

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Automobil beogradskih registarskih oznaka, u vlasništvu glumca Sergeja Trifunovića, oštećen je u subotu, 18. septembra, na parkingu u naselju Vatikan u Mostaru, na jugu Bosne i Hercegovine. Kako se moglo videti na mestu događaja, nepoznati počinilac ili više njih, razbio je šoferšajbnu, zatim je isekao krovno platno zadnju desnu gumu automobila “Saab”, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Ja sam došao ovde u svoj Mostar, parkirao se i neko je noću to vandalizovao, neko je polomio šoferšajbnu, isekao gume, iscepao nožem krov. Verovatno, pošto je ovo taj kraj, to su verovatno neki navijači”, rekao je Trifunović.

On je time aludirao na činjenicu da se incident dogodio u zapadnom, većinski hrvatskom delu Mostara, gde dominiraju navijači Hrvatskog sportskog kluba “Zrinjski”.

Sergej Trifunović je ranije na društvenim mrežama pružio podršku rivalskom, Fudbalskom klubu “Velež”, čije je sedište u istočnom, većinski bošnjačkom delu Mostara.

Ovaj auto je bio parkiran tu više puta i ranije. ‘BG’ table nikog nisu iritirale. Mislim da je ovo na relaciji verovatno Velež-Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak”, rekao je Trifunović za RSE, dodajući kako je mostarska policija obavila uviđaj.

Alma Morić Đuliman, iz ulice biskupa Buconjića, u naselju Vatikan, kod koje se Trifunović nalazi u poseti, kazala je za RSE da Sergej Trifunović od srede tu ostavlja automobil na tom parkingu, kao i da do petka popodne 17. septembra, kada su išli u šetnju, niko nije ni vidio da je to Sergejev automobil.

G. Š./Klix.ba

Sigurna sam da je neko nešto video, a zašto neće niko ništa da nam kaže, ne znam”, kazala je Morić Đuliman.

Da je automobil beogradskih registarskih oznaka oštećen uočili su oko 13 sati, o čemu su odmah obavestili policiju.

Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost, da ovo nema veze sa beogradskim tablama”, dodala je Morić Đuliman.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), sa sedištem u Mostaru, još za RSE nisu mogli detaljnije da govore o ovom događaju, uz obrazloženje da se još čekaju informacije s terena.

IzvorN1
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket