Artan Lili se vraća u Dom kulture NS, 28. aprila!

0
Reklama

Jedna od najpoznatijih, najpriznatijih i koncertno najaktivnijih grupa u Srbiji i regionu, koja konstantno postavlja nove audio-vizualne standarde Artan Lili, nastupiće u petak, 28. aprila u novosadskom Domu kulture.

„Novi Sad je jedno od najznačajnijih mesta na našoj koncertnoj mapi. Uvek se potrudimo da u ovom gradu izvedemo nešto novo i to naša publika dobro zna i zato nam se uvek iznova vraća. Premijerno ćemo izvesti neke nove pesme, pa neka nestrpljenje raste. Vidimo se 28. aprila – ne propustite najbolju žurku u centru Novog Sada. Dobrodošli!” – izjavili su članovi benda euforično najavljujući nastup.

Od kako je njihov prvi singl Džoni objavljen u novembru 2012. godine, Artan Lili je nesumnjivo najčešće pominjani sastav u regionu kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Grupa se tokom vremena ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Bojan Slačala – bas i vokal, Romana Slačala – vokal i daire, Marko Ajković – bubanj i Ivan Skopulovič – gitara.

Artan Lili trenutno objavljuju singl-spotove sa 3. albuma u saradnji sa kolegama sa scene. Singl „Otrov“ je nastao u saradnji sa čuvenim kantautorom Nikolom Vranjkovićem, dok je Singl „Rokenrol posle rokenrola“ je nastao u saradnji sa  Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe Partibrejkers.

Artan Lili ft. Cane – „Rokenrol posle rokenrola“:

Artan Lili ft. Nikola Vranjković – „Otrov“:

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Artan Lili zakazan je 22:00 časa!

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.500 rsd (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/artan-lili-novi-sad-28-april-2023/

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.800 rsd.

Ulaznice su za STAJANJE!

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here