ARTAN LILI ft. CANE – HIT PROTUNJAO SCENOM KAO URAGAN !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

“Rokenrol posle rokenrola” je ime novog singla i spota grupe Artan Lili (PGP RTS). Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe „Partibrejkers“.

Video spot je delo režisera Miodraga Cicovića. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi, od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu.”, poverio je frontmen benda Artan Lili, Bojan Slačala.

Premijerno predstavljanje singla i spota Artan Lili ft. Cane „Rokenrol posle rokenrola“  realizovano je danas (27.12.2021.)  u medijskom sistemu Radio-televizije Srbije (RTS1, RTS3, RTS Muzika, RTS internet portal, Radio Beograd 1, Radio Beograd 202, internet radio RTS Rokenroler na platformi RTS Planeta), kao i na Youtube kanalu PGP RTS- a i grupe Artan Lili…

VIDEO:  

Ostale pesme i spotovi sa gostima grupe Artan Lili, biće predstavljene uskoro.

Nakon uspešne koncertne sezone tokom 2021, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 30. decembra na Trgu Nikole Pašića, kao i dan kasnije 31.12. za doček Nove 2022. godine, u klubu „Elektropionir“.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Izašao novi singl i spot benda Sink za pesmu “Nemam odgovore”

Izašao je novi sing i spot benda Sink za novu pesmu “Nemam odgovore”! Spot prati mladog ratnika koji dolazi...
Reklama
musicpocket