Aquarius Records i Kaleido Music početak saradnje predstavljaju žestokim singlom

0
Reklama

Kaleido Music je novonastala izdavačka kuća koja planira da radi sa izvođačima koji stvaraju urbanu, modernu i svežu muziku, a u sklopu saradnje na adresi diskografske kuće Aquarius Records otvoren je i Kaleido Studio.

Studio je je zamišljen kao „Meka“ za nove muzičke generacije i izvođače, a Kaleido će svakom izvođaču osigurati kompletnu organizaciju u muzičkom, distributivnom i promotivnom smislu. 


Ceo mehanizam distribucije i promocije novih izvođača je dodatno osiguran saradnjom između Kaleido Music i Aquarius records u kojem Aquarius omogućuje lakšu i bolju distribuciju Kaleido izvođača te pruža tehničku i promotivnu podršku.

Uvek sam želeo da imam ekstenziju naše diskografske kuće u ovakvom jednom prostoru koji smo stvorili zajedno sa ekipom iz Kaleida. Jako smo sretni i entuzijastični prema saradnji koju smo dogovorili. Retko fini, pristojni, dragi, odgovorni, kreativni i poslovni mladi ljudi. Nadam se da ćemo međusobno puno naučiti jedni od drugih i i ostvariti uspešnu saradnju.„, izjavio je direktor diskografske kuće Aquarius Records Boris Horvat.

Kaleido music je osnovalo šest članova: Hrvoje Dominko, Darjan Delač, Anto Jozelić, Luka Karamarko, Filip Majdak  i Mirza Kurtović:

Radujemo se godini ispred nas, čeka nas puno posla, a pogotovo oko stvaranja nove muzike. Fokus nam je osigurati i isporučiti kvalitet. Smatramo da imamo dobar tim koji će artistima omogućiti posebno iskustvo stvaranja kroz naš studio. Želimo se zajedno sa artistima odmaknuti od već svima poznatih formula za hitove i ponuditi nešto novo!„, o saradnji su ispričali momcii z Kaleida.


Ovu saradnju u muzičkom smislu navljuje novi singl zagrebačkog repera Rap Riberyja „Statua“ na kojem su mu se pridružili Khan i Delta:

„Pesmom ‘Statua’ hteo sam poručiti da bez obzira na to kolko imaš godina i kolko dugo si na sceni, ako držiš do sebe i prilagođavaš se vremenu uvek možeš biti fresh i stvarati muziku koja će odgovarati i novoj generaciji slušaoca. Upravo zbog svega toga sam na featuring pozvao Khana mog kolegu sa kojim se poznajem već petnaest godina, ali do ovog trenutka nikad nismo snimili zajedničku traku te je ovo bio pravi moment, jer i on kao i ja prati trendove i vreme i sve smo jači i jači. Na refrenu je Delta koji je deo nove generacije artista i samo je pitanje vremena kada će i postati njihov predvodnik i verujte mi, to će biti vrlo brzo.“, otkrio je Rap Ribery.

Pesmu „Statua“ prati i upečatljiv videospot kojeg režijski potpisuje Ivan Johnieboi Radović.„Koncept spota direktno se veže za glavne teme pesme: iskustvo i sigurnost koje dolaze sa dugovječnošću, u odnosu sa savremenim i svežim pristupom u izražaju i stavu.

Vizuelne intervencije, animacije i inserti inspirisani motivima iz teksta pesme, predstavljaju upravo tu „iskusniju“ stranu izvođača, dok sama primena tih intervencija (uz trendovske montažne tehnike i narativnu strukturu koja koristi česte izmene scena zavisno o izmenama struktura stihova i delova pesme) prenosi konstantnu želju ove trojice muzičara za redefinisanjem, inovacijom i izokretanjem očekivanja.“, o viziji iza spota rekao je Ivan Johnieboi Radović.

Pesma „Statua“ dostupna je na svim streaming servisima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here