Animirani serijal “Puffins Impossible” od aprila iz srpskog studija stiže na svetske striming platforme – Džoni Dep pozajmio glas

Holivudski glumac uveliko angažovan u produkciji Italije i Srbije

0
Reklama


Holivudski glumac uveliko angažovan u produkciji Italije i Srbije


Početkom aprila, na svetske striming platforme prvi put stiže animirani serijal proizveden u Srbiji – Puffins Impossible” sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi – koji pozajmljuje glas ptičici Džoniju Pafu.

Ambiciozan projekat je proizveden u domaćem kreativnom studiju Iervolino Studios, matične italijanske kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, a izvršnu produkciju potpisuje Archangel Digital Studios u vlasništvu slavnih srpskih glumaca – Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića.

Serijal “Puffins Impossible” je akciono-avanturistički nastavak globalno veoma uspešnog animiranog serijala Puffins. U kreiranju serije, po najvišim svetskim produkcijskim i tehnološkim standardima, učestvovali su mnogi domaći umetnici, među kojima su i poznati scenaristi i reditelji.
Prva sezona serijala od 18 epizoda od po 5 minuta, biće dostupna publici u više od 90 zemalja sveta putem striming platformi Apple TV, Amazon Prime, Google Play, Chilli TV i Tatatu. Tako će milionski auditorijum širom sveta biti u prilici da vidi rad kreativaca i umetnika iz Srbije.

Projekat prati avanture jedinstvenih superheroja – pet arktičkih ptica sa supermoćima, a legendarni glumac Džoni Dep nastavlja da pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu i u ovom nastavku.

Ovaj zabavan i edukativan animirani serijal takođe se bavi i važnim temama današnjice: kroz mnogo apsurdnih situacija i urnebesnih gegova, deca se na zabavan način upoznaju sa temama kao što su rodna i rasna jednakost, značaj zajedništva, poštovanje različitosti, kao i zaštita životne sredine.

Puffins Impossible je sjajna priča za sve uzraste, duhovita i poučna. Nadam se da će ponoviti uspeh serijala Puffins, koji potvrđuje globalnu potrebu za inovativnim visokokvalitetnim kratkim animiranim porodičnim sadržajem, prilagođenim svim tipovima ekrana“, rekao je Andrea Iervolino, generalni direktor i suosnivač kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

„Drago mi je što će animirani serijal iz Srbije doneti radost deci i mladima u srcu širom sveta i što su njegov kvalitet prepoznali globalni stiming giganti. Izuzetno sam ponosan na tim u Srbiji, njihovu predanost i talenat”, zaključio je producent Iervolino.

Animirani projekat “Puffins Impossible” proizveden je u kreativnom studiju Iervolino Studios (IES) u Srbiji, vlasnika Andree Iervolina i ledi Monike Bakardi, osnivača globalne filmske i televizijske producentske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), sa sedištem u Italiji, dok produkciju serijala potpisuje Archangel Digital Studios iz Srbije.

Džoni Dep je već bio krajem prošle godine u Beogradu kada se zvanično otvorila kancelarija studija italijanske kompanije ui prestonici Srbije, na Bulevaru kralja Aleksandra, preko puta Pravnog fakulteta.

Trenutno se slavni holivudski glumac nalazi u veoma teškoj i nezavidnoj situaciji usled privatnih problema sa drugom bivšom ženom (glumica Amber Herd) i samim tim nalazi se u “cancel” kulturi, odnosno bojkotuju ga saradnici – reditelji, producenti, i nema ko sa njim da radi na onom vrhunskom nivou velikih budžeta.

Poslednje zapažene uloge Dep je imao u filmovima – “Profesor”, “Fantastične zveri 2: Zločini Grindelvalda”, “Grad laži” (2018), kao i “Čekajući varvare” (2019) iste italijanske produkcije Iervolino Studios, dok je 2020. imao odličnu rolu u filmu “Minamata”, dobrim delom snimana i u Srbiji, zasnovano na istinitom događaju.

http://archangeldigital.com

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here