Animirani serijal “Puffins Impossible” iz Srbije gde glas pozajmljuje Džoni Dep, od 9. aprila dostupan publici širom sveta

Važna vest za domaću publiku je da će serijal uskoro biti dostupan i u Srbiji - na RTS i Telekom Srbija kanalima – Superstar TV 1,2

0
Reklama

Važna vest za domaću publiku je da će serijal uskoro biti dostupan i u Srbiji – na RTS i Telekom Srbija kanalima – Superstar TV 1,2BEOGRAD: Medijska kompanija Animation World Network ekskluzivno je objavila zvanični trejler animiranog serijala “Puffins Impossible”, gde je glas glavnom junaku Džoniju Pafinu pozajmio holivudski glumac Džoni Dep, a emitovanje je krenulood 9. aprila na svetskim striming platformama Apple Tv, Amazon Prime i Google Play.


Milionski auditorijum širom sveta biće u prilici da vidi 18 epizoda (od po 5 minuta) prve sezone ovog animiralnog serijala, čija je produkcija realizovana u Srbiji.

Važna vest za domaću publiku je da će serijal uskoro biti dostupan i u Srbiji – na RTS i Telekom Srbija kanalima – Superstar TV 1,2.

Projekat “Puffins Impossible” je zapravo nastavak popularnog serijala “Puffins” u kojem takođe glas i karakter glavnom junaku Džoniju Pafu pozajmljuje Johnny Depp.Ova zabavna, vesela i edukativna porodična serija prati avanture jedinstvenih superheroja – pet arktičkih ptica sa supermoćima, baveći se istovremeno univerzalnim temama – ravnopravnost, tolerancija, očuvanje planete. 


Jedan od kurioziteta je i to da su stvaraoci iz Srbije u neke elemente scenarija integrisali motive srpskog humora i kulture, što serijalu daje i autentični pečat naših stvaralaca.
Pored domaćih scenarista, u kreiranju serijala učestvovali su i brojni lokalni umetnici, među kojima su poznati reditelji, kompozitori i drugi.


Direktor serijala je Piter Nali, direktor animacije i specijalnih efekata u Iervolino and Lady Bacardi Entertainment, koji je kreirao i serijale Puffins i Arctic Friends nastale iz dugometražnog filma “Misija Arktik”, koji je domaća publika gledala 2019. u bioskopima širom Srbije.

Podsetimo javnost, serijal “Puffins Impossible” nastao je iz međunarodne producentske kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment S.p.A. (ILBE), kreiran je u Iervolino Studios (IES) i produciran u Archangel Digital Studios (ADS), čiji je vlasnik popularni glumac i uspešan kao producent – Miloš Biković.

Džoni Dep će učestvovati u ovom serijalu koji će po planu imati čak 250 epizoda kroz nekoliko sezona, a sa italijanskom kompanijom Iervolino saradjivao je na igranom filmu “Čekajući varvare” (2020) prema istoimenom romanu i scenariju Nobelovca – Džonija M. Kucija.

https://iervolinostudios.com
https://ilbegroup.com/
http://archangeldigital.comPiter Nali
Andrea Iervolino, ledi Monika Bakardi, Džoni Dep, Miloš Biković
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here