Ana Stanić nastupala u Los Anđelesu na dobrotvornoj gala večeri: Specijalni gost Vlade Divac

0
Reklama

Specijalni gost i glavni govornik je bio član Kuće slavnih NBA lige Srbije i predsednik Fondacije Ana i Vlade Divac, gospodin Vlade Divac

Poznata beogradska muzičarka Ana Stanić nedavno je gostovala u Los Anđelesu na posebnom događaju “Serbian Benefit Gala” u organizaciji A.S.A.P. fondacije, gde je pevala izbor svojih najvećih hitova.

“Ovu noć i celu proteklu nedelju sigurno neću nikada zaboraviti. Pevati na ovakvom mestu za ove divne i tople ljude bila je ogromna čast i privilegija. Hvala vam što ste me doveli preko celog sveta”, prenela je utiske pop kantautorka Ana Stanić na društvenim mrežama.

Američko-srpsko udruženje za prosperitet (A.S.A.P.) organizovalo je prestižni dogadjaj “Black Tie Serbian Benefit Gala” veče, koje se odigralo u prošlu subotu, 4. novembra u čuvenoj dvorani luksuznog hotela “Four Seasons” u srcu Beverli Hilsa.

Kako su naveli iz direkcije A.S.A.P., sa iščekivanjem i oduševljenjem su pripremali gala dogadjaj koji je po njima bio nezaboravno veče sofisticiranosti, filantropije i zabave, te poručili svim specijalnim zvanicama – “prigrlite privlačnost elegancije i ljubaznosti u srpskom stilu”.

A.S.A.P. Fondacija je američka javna dobrotvorna organizacija.

Ana Stanić je navela da je Serbian Benefit Gala A.S.A.P. Fondacije bila baš – gala, u pravom smislu te reči, i opisala – “susret stila Los Andjelesa i srpskog duha”.

Uživala sam pevajući i družeći sa sa našim ljudima punim ljubavi i osmeha i ostala zadivljena filantropijom svih prisutnih, a naročito jednog jedinog Vlade Divca i njegove fondacije. Ogromnu zahvalnost i divljenje pružam Marini Schwabić, Tanji Miletić i njihovim ostalim članicama fondacije na posvećenosti, ljubavi i rešenosti da se bore za srpsku stvar daleko od kuće”, naglasila je Ana Stanić.

Zapravo u pitanju je bila velika proslava petogodišnjice A.S.A.P.-a od nepokolebljive posvećenosti srpskoj zajednici u Sjedinjenim Američkim Državama sa više od 45 društvenih događaja, konferencija i filmskih premijera uspešno organizovanih za našu srpsku zajednicu i više od 1000 gostiju.

Proslava njihovih kolektivnih dostignuća u hotelu “Four Seasons” sa Beverli Hilsa je izmedju ostalih predstavljala i cilj da se prikupe važna sredstva za dobrotvorne svrhe u Srbiji.

Oličenje stila i gracioznosti, spajajući bezvremenski glamur Holivuda sa evropskim šikom i jedinstvenim srpskim šarmom, kratko bi se opisao ovaj dogadjaj 4. novembra.

Najvažniji program je bio u vidu ceremonije dodele nagrada: publika je bila svedok priznanja izuzetnih pojedinaca u oblastima liderstva dijaspore, preduzetništva, životnog dela, filantropije i kulture.

Na kraju večeri nastup je imala, kako su je iz A.S.A.P. nazvali – pop ikona Ana Stanić, koja je pevala hitove iz svoje karijere.

Muzičarka je podelila svoje utiske na svom Facebook profilu sa setom fotografija, a takodje je objavila i druge novosti iz svoje aktuelne karijere.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here