Ana Đurić Konstrakta danas slavi 44. rođendan

0
Reklama

Centralni dio proslave organizovala je u jednom beogradskom parku, gdje je postavila sada već slavnu koreografiju – sto i stolicu, pojavila se u bijeloj kombinaciji i šou je potom mogao da krene.

Ova situacija je trajala 44 minuta, objasnila je pevačica za Blic.

“Danas sam postala milionerka, od moje drage koleginice sam dobila na poklon karticu na milion duhovnih dolara. Sjajno se osećam kao milionerka, sviđa mi se. Kad dobijem neki poklon koji mi se ne dopada – ja nateram sebe da mi se dopadne. Pa ne, sve što je od srca može”, dodala je originalna Konstrakta.

Iako je Eurosong završen u maju, Konstrakta se još navikava na novu realnost, mada priznaje da počinje faza kada euforija opada, što je po njenom meraku.

https://www.instagram.com/p/CjnEE1bKeSs/

Godina iza mene je bila kao neka kometa koja me je zveknula, pa sad treba malo da organizujem taj krater koji se desio, ali je bilo jako lepo, vrlo intenzivno. Još ne znam šta se desilo. Evrovizija jeste obežila moju prethodnu godinu. Da je euforija splasnula – jeste, i sada je to nekako prmereno i mojoj duši je lakše”, istakla je Konstrakta, uz zanimljiv zaključak u vezi sa tim šta joj sledi.

“Budućnost je starenje”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here