Američka SF serija „Predstraža” – 3. sezona, snimana u Srbiji, od 9. februara na kanalu SCI FI

Ponovo dosta glumaca iz Srbije u popularnoj seriji

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Pozorišne premijere tokom marta (Vol. 1): BEOGRADSKA SCENA

Bogata ponuda kulturnog života prestonice Gotovo sva beogradska pozorišta - JDP, BDP, Atelje 212, Bitef teatar, Boško Buha, Narodno pozorište,...

Izašao trejler za dokumentarac o Tini Tarner – Video

"Tina" je novi dokumentarac o legendarnoj pevačici Tini Tarner, a sada je izašao i prvi zvaničan trejler. Film koji će...


Ponovo dosta glumaca iz Srbije u popularnoj seriji


Treća sezona američke serije „Predstraža” (Outpost) iz žanra naučne fantastike, koja je snimana u Beogradu i celoj Srbiji, premijerno će biti prikazana 9. februara u 21 sat na kanalu SCI FI. 

  Nove epizode popularne serije emitovaće se  utorkom na tom čuvenom kanalu, a serija je i snimana i montirana u Srbiji, pri čemu je korišćen kompleksan studijski set i brojne lokacije, među kojima su: Kalemegdan, Smederevska tvrđava, Petnička pećina kod Valjeva, klisura reke Vratne u istočnoj Srbiji. 

U ovoj avanturističkoj fantaziji glavnu ulogu tumači Džesika Grin (Jessica Green) kao Talon, jedina preživela iz rase poznate pod nazivom Crna krv (Blekblads).
 Prva sezona je bila fokusirana na njene avanture gde se osvetila za masakr izvršen u njenom selu od strane bande plaćenih ubica, dok se u drugoj sezoni suočavala sa novim pretnjama.
   U trećoj sezoni nju je izdala njena spostvena vrsta, i ona pokušava da izmiri svoje prijatelje, ljude, sa nasleđem Crne krvi.  

  Dok saznaje više o svojoj izgubljenoj porodici, Talon mora da razlikuje istinu od prevare da bi rešila misteriju svog porekla. 

Brojni filmski radnici iz Srbije učestvovali su u stvaranju treće sezone serije Predstraža, među kojima su glumci: Predrag Bjelac, Radivoje Raša Bukvić, Tijana Upčev, Dragan Mićanović, Tamara Aleksić, Jelena Stupljanin, Zoran Pajić, Daniel Kovačević, Miloš Đuričić.
  Kostimograf je Ivana Vasić Ingliš, direktor fotografije Igor Šunter, reditelj Milan Todorović, i još mnogi drugi iz Srbije.

U drugoj sezoni 2019, osim Mićanovića, čiji je lik ostao dalje u seriji, igrali su mnogi srpski glumci – Nikola Rakočević, Nikola Šurbanović, Miloš Timotijević, Jelena Gavrilović, Nikola Vujović, Marina Vodeničar, Monika Romić, Vahidin Prelić, Milorad Kapor, Stefan Radonjić, Mladen Andrejević, Marko Stojanović, Džek Dimić, Mladen Sovilj …

 Treća sezona serije „Predstraža” sastoji se od 13 epizoda, čije je emitovanje planirano širom sveta: SAD, Velika Britanija, Afrika i Evropa, uključujući Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na kanalu SCI FI. 

Izvršni producenti su kreatori čuvenih hit SF serija „Zvezdana kapija” i „Zvezdana kapija SG-1” – Din Devlin i Džonatan Glasner.

  Tvorci serije i Electric Entertainment izvršni producenti su Kajnan Grifin i Džejson Foler, zaslužni za stvaranje filmskog serijala „Mitika”.

 Dženifer Grifin iz Arrowstorm Entertainment i Džonatan Ingliš iz kompanije Balkanic Media su takođe producenti. 

Predstraža vraća sa na kanal SCI FI sa trećom sezonom u utorak, 9. februara od 21.00.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket