Album HUNT benda EVOLUCIJA U NEMAČKOJ IZABRAN ZA NAJBOLJI ALBUM GODINE !

0
Reklama

U prethodnom periodu je u renomiranom nemačkom magazinu ”CUTE AND DANGEROUS” oganizovan izbor za album godine. Švajcarsko srpski gotik metal bend Evolucija je učestvovao sa svojim najnovijim izdanjem pod nazivom ”HUNT” objavljenim 2018 godine, za nemački poo steel records.

U konkurenciji od preko 120 albuma iz celog sveta, glasovima publike album HUNT je proglašen za album godine !


Iznenađeni smo i oduševljeni što je naš album proglašen za album godine. Hvala svima na glasovima, izdvojenom vremenu i pažnji posvećenoj našoj muzici. Naša zelja je da muzikom širimo dobru energiju i ova nagrada je svakako korak u dobrom smeru. – poručila je pevačica llana Marinjes.

https://www.youtube.com/watch?v=32v33xAFfxQ

Inače bend Evolucija čine :

Vokal: Ilana Marinjes Von arx
Bas gitara: Dragiša Marinjes,
Solo gitara: Stevan Miletić,
Ritam gitara: Igor Miladinović,
Bubnjevi: Aleksandar Kaštevarac

Biografija benda :

Bend Evolucija osnovao je u Švajcarskoj 2007. basista Dragiša Marinjes. 
Godine 2007. objavljuju album prvenac „Baklja slobode“ za izdavačku kuću u Srbiji – Take it or leave it.

Pararelno sa albumom bend Evolucija snima noseću temu „Pale Rider“ za nemački film „Templari“. Sa rediteljem Andreasom Lefflerom snimljen je i video spot za „Pale Rider“ na ruševinama dvorca u Zell-u. Evolucija je nastupala kao počasni gost na promociji filma u Minhenu.

U jesen 2014. Evolucija počinje sa radom na drugom studijskom albumu. Album pod imenom „Igra počinje“ svetlost dana je ugledao 15. marta 2016. za izdavačku kuću Take it or leave it. Za singlove „Letim“, „Kao iz sna“ i „Nisam za tebe ja“ urađeni su video spotovi. Album dobija odlične ocene muzičkih kritičara u zemlji i inostranstvu i nailazi na odličan prijem kod publike.

Prvi album na engleskom jeziku objavljen je 30. Mart 2018 za nemacku izdavacku kucu Pure Steel Records (za ceo svet) i RnR Records (bivša Jugoslavija). Video „Rose With No Name“ je objavljen iste godine. Muzički spotovi kao i album su pohvaljeni u specijalizovanim publikacijama.

U nemačkom časopisu Cute and Dangerous, glasovima citalaca u konkurenciji od preko 120 albuma, album „Hunt“ je proglasen za album godine.

Izvor: Saša Gidra Marković

Fotografija: Promo

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here