Album BARBARA MUNJAS – „Right Place & Right Time“ – Aquarius Records

0
Reklama

Dugoočekivani album „Right Place & Right Time“ jedinstvene i svestrane muzičarke Barbare Munjas napokon je ugledao svetlo dana!

Na „Right Place & Right Time“ nalazi se deset pesama, svojevrsnih fragmenata jednog perioda koji za Barbaru simbolizira putovanje kroz sazrevanje i osobnu evoluciju,:

Nakon što je sve zgotovljeno shvatam da je ovaj album zapravo bio put traganja, i pritom ne mislim samo na traganje u muzičkom smislu, već traganje na nekoj osobnoj, ljudskoj razini. Izlučena je jedna faza, period sazrevanja i evolucija razmišljanja. Prikupljeni su fragmenti jednog perioda i stavljeni da zajedno stvore ovu celinu, priču jednog razdoblja kroz 10 pesama koja ovu zbirku čini pečatom jednog vremena.“, ispričala je Barbara.

Na albumu se nalaze i singlovi kojima je Barbara već osvojila publiku i kritiku, a reč je o pesmama „Gone Back“, „Like i Wanted“, „I Will Be Standing“:


Ovaj album je svojevrsno putovanje od zauzimanja stava sa „I will be standing“, odlučnosti da se prođe kroz sve nedaće i lepote puta te stigne na pravo mesto u pravo vreme. „, otkrila je Barbara.

 Ira & John

Right Place & Right Time“ već je počeo skupljati dobre kritike pa je tako Zlatko Gall zaportal Mixer.HR album ocenio s maksimalnih pet zvezdica:
 
„Barbara se potvrdila kao sjajna kantautorka s vizijom i razlogom za pesmu ka tome i istančanog ukusa u odabiru sjajnih muzičarki koji su dali svoj pečat albumu. Posebno sveprisutnog Alena Bernobića koji je vrhunski odradio posao“, Zlatko Gall (Mixer.HR).

Album „Right Place & Right Time“ dostupan je na svim streaming servisma, a uskoro će u prodaji biti i CD.

POPIS PESAMA:

I Will Be Standing
Spring Water
Go With The Flow
Sadness
Farewell
Product Of Your Ego
Like I Wanted
Gone Back
Men
Right Place & Right Time

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here