Aerosmith je krenuo na oproštajnu turneju

0
Reklama

Aerosmith je krenuo na svoju oproštajnu turneju. Prvi koncert njihove „Peace Out“ turneje, nažalost najavljene samo za Sedinjene Američke Države i Kanadu, održao se u subotu, 2. septembra, u Philadelphiji. Svoju poslednju turneju, Aerosmith je najavio još u maju napisavši: „To nije doviđenja, to je samo peace out. Spremite se i hodajte ovim putem, dobićete najbolji nastup u životu!“ Aerosmithu je ovo prva turneja još od 2017.

Na prvom su nastupu poslednje turneje odsvirali čak 18 pesama među kojima su se našli i njihovi najveći hitovi – „Cryin’“, Janie’s Got A Gun“, „Dream On“ i „Walk This Way“, ali i nešto manje poznate pesme poput „Adam’s Apple“, „No More No More“, „Seasons Of Wither“ i druge. Osim vlastitih pesama, bend je odsvirao obradu pesme Fleetwood Maca, „Stop Messin’ Around“. Nastup su otvorili na jednak način kao što su to činili decenijama pre, pesmom „Back In The Saddle“, velikim logom Aerosmitha i kaubojskim šeširima na glavama Stevena Tylera, Joea Perryja, Brada Whitforda i Toma Hamiltona.

Aerosmith je stvoren u kasnim šezdesetim godina prošlog veka, a svoj su prvi album objavili 1973. Kroz godine su svoga rada objavili čak 15 studijskih albuma, šest albuma uživo i 16 kompilacijskih albuma.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here