ABBA se upravo vratila – poslušajte nove pesme VIDEO

0
Reklama

Povratak grupe ABBA se najavljivao već neko vreme, mnogi obožavaoci nisu verovali da će ova muzička grupa ponovo da zasija, ali sve su ih demantovali objavom na društvenim mrežama, kada su potvrdili da se ponovo okupljaju.

Ono što je započelo tako skladno sedamdesetih – puklo je početkom osamdesetih. Frida i Beni su se razveli, a 1982. grupa se razišla ili – kako je rečeno u bendu – napravila „pauzu“. Došao je taj dan, muzička grupa ABBA, čiji su članovi Agneta, Bjorn, Beni i Ani-Frid, konačno se vratila na velika vrata muzike. Spremna da ponovo zasija i podseti svet koliko je kvalitetan zvuk zapravo vredan, napravili su nove pesme.

Članovi grupe otvorili su nove profile na društvenim mrežama pod nazivom “ ABBA Voyage“, pozivajući obožavaoce da prate njihov novi projekt.

Prošlo je 40 godina otkako su pevali, snimali pesme i išli po turnejama, mnogi obožavaoci su mislili da današnji dan neće doći, ali ova grupa je ipak odlučila da obraduje mnoge. Reč je o pet novih pesama – a i o posebnoj turneji: na sceni bi hologrami trebalo da predstavljaju članove benda.

Reč je o pet novih pesama – a i o posebnoj turneji: na sceni bi hologrami trebalo da predstavljaju članove benda.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here