Let 3 objavio novi album

0
Reklama

Nakon letnje turneje, uoči subotnjeg koncerta na zagrebačkoj “Šalati”, bend Let 3 je objavio novi album “ŠČ!”, koji uz međunarodni uspeh s ovogodišnjeg Evrosonga predstavlja nove obrade odabranih pesama iz dugogodišnje karijere riječkog benda.

Album je dostupan na striming servisima, a uskoro će se naći u prodaji na vinilu, izvestio je u petak Dallas Records.

Uz Mama ŠČ!, najemitovaniji hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovini ove godine, album donosi 10 pesama, od kojih je prva bila objavljena “Izgubljeni”, gde je Let 3 ugostio TBF i mariači bend El combo. Usledili su “Golub Vaso” sa Sinišom Vucom i “Sam u vodi” s Terezom Kesovijom.

S “Jedine” je obrađena i “Drama” čiju je novu verziju otpevala Alka Vuica, te “Profesor Jakov” kojoj su novo ruho dali Alen Vitasović, ženski hor Harmonija disonance i El Combo.“

Sva iskustva su bila lepa. Tereza Kesovija je naš uzor, obožavamo je i cenimo. Alka se dobro prilagodila. Sve su to ikone! Pa Vuco, ajme majko mila, pa to je legenda. S njim je najlepše raditi, pa onda Alen Vitasović…Stvarno im svima veliko hvala i ponosni smo što nas nisu odbili nego su pristali sarađivati s nama. Imamo osećaj da su i oni ponosni što smo nešto napravili zajednički, a to je nešto što bi u ovozemaljskom životu trebalo biti nešto posebno lepo što zadovoljava ljudsku dušu i srce”, rekao je Zoran Prodanović Prlja.

Prlja je rekao da je album nastao jer neke njihove pesme zaslužuju da ih se povremeno osveži i prearanžira, ali i zato što su hteli sarađivati s ikonama i zvezdama ovih prostora, navodi “Index”.“

„U celom procesu nastanka albuma dogodila se i Mama ŠČ! koja je savršeno zaokružila celu priču, pa da upoznamo i našu novu publiku s onim što smo radili prije”, dodao je Prlja.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here