60. rođendan Milana Mladenovića | EKV

0
Reklama

Tekst piše: Milica Ilić
Fotografija: Milica Ilić

Povodom proslave jubilarnog 60. rođendana frontmena jedne od najpoznatijih ex-you rock grupa, Milana Mladenovića, organizovan je koncert u njegovu čast koji će se, sigurna sam dugo pamtiti.

Rođendanska fešta je organizovana od strane tribute benda EKatarine Velike  i Milanovih prijatelja koji  su želeli da sačuvaju sećanje na čoveka koji je svojim tekstovima i muzikom ostavio neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni.
Iako je bilo planirano da koncert počne oko 20h u prostoru SKC Fabrike, iz privatnih raloga grupa je kasnila sat i po, ali to nije bila prepreka ljudima da strpljivo sačekaju i aplauzom pozdrave Decu iz Vode.

Veče je moglo da počne. Na repertoaru su se nizale najpoznatije pesme grupe EKV kao što su Ti si sav moj bol, Oči boje meda, Par godina za nas, Aut, Novac u rukama, Tonemo i tako dalje. Publika je bila raspevana i razigrana sve vreme. U čast Milana Mladenovića slavio se njegov 60 rodjendan sa dignutim  čašama, baš kao što je otpevano u pesmi Budi sam na ulici.

Ovo slavlje je potrajalo nešto iza ponoći, a nakon poslednje pesme publika je željno iščekivala makar jedan bis kako bi bend opravdao svoje kašnjenje i želja im je bila ispunjena.

Meni je bilo zadovoljstvo sto sam imala tu priliku da prisustvujem koncertu i svojim foto aparatom obeležim ovako značajan datum za sve ljude koji poštuju lik i delo Milana Mladenovića već dugi niz godina.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here