Punk Rock Holiday 2022 Raspored izvođača po danima

0
Reklama

Sa dolaskom proleća i lepog vremena u Evropi su već počeli da se održavaju muzički festivali na otvorenom. Sve je ovo lagano zagrevanje pred dugim toplim letom, a kada dođe leto jedna od sigurnih destinacija u avgustu biće Tolmin u Sloveniji i novo izdanje ‘’Najboljeg malog festivala’’.

https://www.punkrockholiday.com/

            U susret avgustu i očekivanom desetom izdanju Punk Rock Holidaya stigao je nov poklon od organizatora – raspored nastupa bendova po danima, od 8.avgusta pa sve do 12.avgusta.

Sigurno je još veći poklon senzacionalni i neočekivani ulazak na spisak izvođača benda koji je bio dugogodišnja želja organizatora i publike. Kockice su se konačno složile i u četvrtak 11.avgusta kao zvezde večeri nastupaju The Interrupters. Klasičan ‘’šlag na tortu’’ kojem se nisu nadali ni najodaniji, dugogodišnji posetioci festivala. Ovaj angažman još jednom potvrđuje ne samo kvalitet festivala već i nadrealnu upornost organizatora da ovogodišnji festival bude biser u regionu pa i šire.

            Pošto do avgusta ima još vremena iskoristite priliku za uživanje u dobroj muzici i posetite neki od festivala na otvorenom, u vašem gradu ili blizini. Ako nekog izvođača zaista volite potegnite i dalje jer su to događaji koji se ne zaboravljaju, a takav će biti i ovogodišnji Punk Rock Holiday.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here