3 MINUTA ČAROLIJE – KIKA singlom i spotom najavljuje album „Na ivici mogućnosti“ !

0
Reklama

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović svoj predstojeći album „Na ivici mogućnosti“ koji će objaviti promoterska kuća Long Play, najavila je danas još jednim singlom i spotom, „U mraku“.

Spot, koji kroz jak vizualni narativ prati emociju i atmosferu pesme, kreirala je mlada rediteljka Jelena Pavlović, koja je uradila i montažu, uz asistenciju Nikole Mihailovića.

„Eksperimentalnim pristupom smo preispitivali različita stanja i suprotstavljanje strana, polova i emocija u jednoj osobi, u jednom prostoru iskorišćenom na različite načine i snimljenom iz različitih uglova i perspektiva“, opisuje Kika.


Direktor fotografije u spotu je Ana Miladinović, za šminku je bila zadužena Nina Ilić, a za frizuru Dušica Dramićanin. Bojama u spotu se pozabavio Vuk Papić, a vizualnim efektima Stevan Vejin. Produkciju zajednički potpisuju Kika i „Stanković & sinovi“.

Kika je, prethodno, u maju predstavila prvi najavni singl „Pokvarila“, koji je izazvao oduševljenje, ali i iznenađenje publike, s obzirom na drugačiji stilski izraz u odnosu na album. „Posledica puberteta“, objavljen 2019. sa bendom „Kika“. Prethodno, Kristina je muzičku karijeru započela kao prateći vokal kultnog benda E-Play, u čijem je sastavu bila šest godina. „Na ivici mogućnosti“ će biti njen prvi solo album, a radila ga je zajedno sa Andrejom Jovanovićem, Matijom Anđelkovićem i Brankom Spasićem.

Televizijska publika Jovanovićevu, pre svega, poznaje kao glumicu. Popularnost je stekla ulogama u filmovima Reži (2019), za koji je dobila nagradu na Evolution Mallorca international film festival-u) , Mač osvete (2015), Do kraja smrti (2019), i serijama Prava žena (2018), Istine i laži (2018), Dva brata protiv Hipokrata (2018), Igra sudbine (2020), Jedini izlaz (2021).

Uspešno se oprobala i kao TV voditeljka, u popularnoj muzičkoj emisiji na RTS-u, „Tri boje zvuka“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here