2Cellos pred poslednji koncert u Zagrebu – “Vreme da svako krene svojim putem”

0
Reklama

Svetska muzička senzacija 2Cellos poslednji zajednički koncert u Zagrebu održaće 19. septembra u Areni Zagreb, što će ujedno biti i poslednja stanica evropske turneje kojom se Luka Šulić i Stjepan Hauser zauvek opraštaju od svojih fanova kao popularni dvojac.

Kako se ističe u najavi, biće to poslednja prilika da se uživo doživi ova velika hrvatska muzička atrakcija koja puni dvorane širom sveta, rasprodaje Arene, a u Japanu ima čak i svoj dan – 20. januar.

Nakon deset zajedničkih godina, šest studijskih albuma, više miliardi skupljenih streamova, nastupa na kultnim mestima i prodatih skoro milion ulaznica za svoje energične nastupe, duet Šulić i Hauser svoj će poslednji nastup kao 2Cellos, poslednji u Zagrebu i poslednji u sklopu oproštajne turneje u Evropi održati 19. septembra u Areni Zagreb.

Šulić i Hauser slavni su postali zahvaljujući videu iz 2011. gde izvode svoju verziju pesme “Smooth Criminal” Majkla Džeksona.

Ova turneja je poput našeg poslednjeg velikog slavlja. Nas dvojica se međusobno zaista odlično razumemo, ali došli smo do toga da je vreme da svako krene nekim svojim putem. Možda se zato i tako dobro razumemo, jer je – kraj. Zaključili smo, eto, da je baš ovo pravi trenutak za rastanak”, kazao je ranije Šulić.

Hauser je dodao da su doneli pravu odluku.

Razilazimo se kada smo na vrhuncu. To je pametno. Odlazimo u pravi čas da krenemo u nešto drugo”, kazao je Stjepan.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here