2CELLOS objavili šesti album “Dedicated” i spot za “Sweet Child O’ Mine”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

I nakon bogate desetogodišnje karijere, milijardi streamova, mnogobrojnih rasprodatih koncerata i miliona obožavaoca širom sveta, 2CELLOS i dalje oduševljavaju publiku starim i novim pesmama.

Pre nekolko dana objavili su dugoočekivani, šesti studijski album “Dedicated” (Sony Masterworks/Menart) i objavili novi spot  „Sweet Child O’ Mine“.

To je jedan od legendarnih klasika, koji smo morali obraditi! Razmišljali smo o snimanju pesme dugo vremena. Ovo je naš tipični 2CELLOS stil — rock ‘n’ roll na violončelu! To je ono kako smo počeli i čemu smo se sada vratili. Ne znamo zašto nam je toliko trebalo, ali smo srećni što smo to napokon napravili!“

Nakon što su si uzeli vremena za svoje uspešne solo projekte, vreme u pandemiji iskoristili su za to da se ponovo povežu, uđu u studio i snime pop himne i rok pesme.  Proces se temelji na kombinaciji instinkta, proučavanja, vežbe…2CELLOS su istražili raznoliki katalog i odabranim pesmama dali svoj prepoznatljivi pečat, način sviranja koji ruši sve granice.

Dok nas slušate, nadamo se da ćete shvatiti koliko je violončelo svestran, da je na njemu moguće odsvirati najžešći rock, najnežniju baladu i savremenu muziku. Pokreće vas na moćan način. Ima celu paletu emocija, uspona i padova. Želimo vam priuštiti iskustvo koje ne možete dobiti nigde drugde.”

Albumom “Dedicated”  2CELLOS slave desetogodišnjicu karijere, a naziv je prikladan i zbog njihove kontinuirane posvećenosti publici, posvećenost violončelu kao i njihovom prepoznatljivom stilu sviranja.

Album će se promovisati na zajedničkoj Dedicated turneji koja počinje 2022. u SAD 2022., u Rosemont’s Allstate Arena.

Popis pesama „Dedicated“


1. Wherever I Go (OneRepublic)
2. bad guy (Billie Eilish)
3. Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses)
4. Halo (Beyoncé)
5. Shallow (Lady Gaga)
6. Demons (Imagine Dragons)
7. I Don’t Care (Ed Sheeran/Justin Bieber)
8. Cryin’ (Aerosmith)
9. Livin’ on a Prayer (Bon Jovi)
10. Sound of Silence (Simon & Garfunkel)

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket